Branding

Branding


U digitalnoj eri kojoj pripadamo ozbiljno građenje brenda bez odgovarajućeg vizuelnog identiteta nije moguće. Svaka kompanija ima potrebu da se predstavi u što potpunijem svetlu svojim mogućim klijentima. Ako se zna da vizuelno primamo preko 80% informacija lako zaključujemo da je onaj ko komunicira sa vašim klijentima zapravo vaš fotograf.


Crete 7-71.jpg

Lica vaših zaposlenih su lica vaše kompanije

Fotografisanje portreta vaših zaposlenih je prvi korak u brendiranju vaše kompanije. Stojimo vam na raspolaganju da zajedno osmislimo najbolji način da ostavite željeni utisak. Fotografisanje portreta zaposlenih moguće je izvesti u vašim prostorija ili u studiju u zavisnosti od namene i stila koji želite da gradite. Sa nama možete obaviti konsultacije i dozvoliti nam da vam iznesemo više predloga koji će pomoći da portreti vaših zaposlenih odražavaju atmosferu u vašoj zajednici.

Fotografisanje događaja

Iako se stavovi vaše kompanije gotovo ocrtavaju na licima vaših zaposlenih, vi ih jasnije izražavate u mnogim aktivnostima koje pokreće vaša kompanija. Događanja u vezi sa vašom zajednicom često je potrebno podeliti u medijima ili predstaviti na internetu i socijalnim mrežama. Tu smo da vam obezbedimo kvalitetne fotografije konferencija, predavanja, promocija, panela...

Fotografisanje doprinosi atmosferi među zaposlenima

Osim formalnih dešavanja u vezi sa vašim brendom ono što vas čini specifičnom zajednicom su čak i više vaša neformalna dešavanja, proslave, timbildinzi, donacije, takmičenja... Fotografije tu nisu samo da nas opomenu da su se ti događaji dogodili, one nam omogućavaju nekada da potpunije sagledamo događaje koji su iza nas.


U toku višegodišnjeg iskustva imali smo priliku da zabeležimo i kroz fotografije prepričamo više od 200 događaja.


Osim fotografisanja naš tim vam stoji na raspolaganju da snimi i montira kvalitetan kratki dokumentarni film na zadatu temu.

Biće nam veliko zadovoljstvo da vas dodamo na listu naših klijenata:

-Ambasada republike Italije
-Ambasada republike Austrije
-Ambasada Sjedinjenih Američkih država
-GFA South East Europe d.o.o.
-Konrad-Adenauer-Stiftung
-Ministarstvo pravosuđa
-Agencija za borbu protiv korupcije
-Canon
-Hewlett Packard
-Qatar Airways
-A Blok
 

-Lenovo
-General Electric
-Nordeus
-Mad Head Games
-McCANN Beograd
-NewYorker
-Grayling
-Deichmann
-Lemoni
-Corponest
-Kalemegdanska terasa