Kosutnjak Ultra-1.jpg

Balkanska Trkačka Liga - ULTRA MARATON

Balkanska Trkačka Liga

14 - 15.07.2018. godine, Košutnjak, Beograd

Ova vesela družina inače putuje zajedno po regionu i trči zanimljive trke svih dužina i karakteristika. Imao sam priliku družiti se sa njima u Splitu i trčati sa njima u Banjaluci, pa vam toplo preporučujem da obradujete sebe i pridružite se ljudima koji svakog dana ili bar svake nedelje pobeđuju sebe www.balkanskatrkackaliga.com.
U petak su u svojoj organizaciji trčali ultra maraton na Košutnjaku koji već petu godinu nije imao vremensko ograničenje, već traje sve dok poslednji trkač ne odustane. Trka je počela u predvečernjim satima i trajala do daleko u noć što je dalo posebnu atmosferu fotografijama. Najbolja izdanja imali su ultramaratonski reprezentativac Srbije Mihal Šulja i Ivana Stanković koja je ostvarila treću uzastopnu pobedu. Čestitam svim učesnicima i radujem se ponovnom druženju.

Nije dovoljno biti vešt sa fotoaparatom da bi se dočarala atmosfera uoči neke trke i tokom iste. Potrebno je osećati atmosferu, trkače i taj entuzijazam koji svako nosi u grudima dok ne prođe kroz cilj. Veliko hvala čoveku koji je sinoć disao našim plućima i omogućio nam da sačuvamo najlepše trenutke na najlepši način - prezadovoljni smo!
— Nikola Minić, predsednik udruženja BTL
Kosutnjak Ultra-2.jpg
Kosutnjak Ultra-3.jpg
Kosutnjak Ultra-4.jpg
Kosutnjak Ultra-5.jpg
Kosutnjak Ultra-6.jpg
Kosutnjak Ultra-8.jpg
Kosutnjak Ultra-7.jpg
Kosutnjak Ultra-9.jpg
Kosutnjak Ultra-10.jpg
Kosutnjak Ultra-11.jpg
Kosutnjak Ultra-12.jpg
Kosutnjak Ultra-13.jpg
Kosutnjak Ultra-14.jpg
Kosutnjak Ultra-15.jpg
Kosutnjak Ultra d-1.jpg
Kosutnjak Ultra d-2.jpg